De workshop Cosmetische Voetverzorging (vier jaargetijden) is een toevoeging op het gebied van wellness en kan als specialisatie aangeboden worden.

Een cosmetische voetverzorging is een moment voor je cliënt en een weldaad voor benen en voeten. Een uitstekende manier om de onderste extremiteiten aangenaam te verwennen. Tijdens deze workshop spelen we in op het seizoen.

Waarom de vier jaargetijden? Elke drie maanden begint er een nieuw seizoen lente, zomer, herfst en de winter. Elk seizoen heeft zijn charmes. De lente heeft zijn verfijnde voorjaarsbloemen, de zomer laat de zoete geuren los van tropisch fruit, de herfst verdient zijn warmte met bessen en kaneel en de winter staat voor genegenheid, feestdagen, hotstones en warme pakkingen.

De inhoud van de workshop verschilt per jaargetij. Je werkt deze dag op elkaar, dus je hoeft ziet zelf voor een model te zorgen. Indien je nagels van een laagje gel of acryl zijn voorzien, verzoeken wij je dit voor de lesdag te verwijderen.

Je werkt met de producten van school. Wat je wel zelf mee moet brengen is:

  • 2 Handdoeken
  • Stoelhoes (eenpersoons hoeslaken)
  • Gastendoekjes

Tijdens deze dag wordt de lunch aangeboden door school en na afloop ontvang je een schoolcertificaat en een syllabus met de uitwerking van de workshop.

 

Cosmetische Voet & Onderbeen (vier jaargetijden) data

15/12/2017 12:00 am Inschrijven
13/12/2017 12:00 am Inschrijven

€ 99,00