De bekende lijst met de zeven schoonheden kennen veel mensen al. Meestal geldt dit lijstje met zeven schoonheden voor vrouwen. Mannen hebben echter ook mooie karakteristieken, net als vrouwen. mannen hebben vandaag de dag ook steeds meer aandacht voor schoonheid en uiterlijke verzorging.

Het begrip ‘schoonheid’ laat zich het beste omschrijven als “het in harmonie zijn met de omgeving”. Het persoonlijke welbevinden, een gezonde gave huid, mooie kleding, verantwoord kapsel, de juiste houding enz. Dit zijn allemaal elementen die bijdragen tot de “schoonheid van de mens” of dit nu een man of vrouw is. De benadering van deze elementen verschilt per geslacht. Dat een man anders tegemoet getreden moet worden dan de vrouw, wanneer het om lichaamsverzorging gaat, staat wat ons betreft vast.

De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Extra aandacht voor huid en lichaam is dan ook geen overbodige luxe, waarbij het van groot belang is dat daarbij producten gebruikt worden die speciaal voor de mannenhuid zijn ontwikkeld.

Omdat niet alleen de behandelingen van de man verschillen met die van een vrouw, maar ook de hele benadering is het raadzaam -indien mogelijk- de behandeling een typisch mannelijk karakter te geven. Bijvoorbeeld meer gebruik maken van houtmaterialen, hotstones en stoere producten! Stoer voor mannen!

Je gebruikt de producten van school. Je ontvangt een syllabus met de uitwerking van de workshop en na afloop een certificaat van deelname.

Indien gewenst, zijn de producten aan te schaffen bij School4Us.

Gentlemen Only data

30/05/2020 10:00 am Inschrijven

Studie kosten

€125,00

Duur: 1 dag 9.30 uur tot c.a. 15.30 uur

 

Deze dag is inclusief koffie/thee, lunch, gebruik van de materialen en producten van School4us, syllabus en een certificaat.
Let op: alleen betaling in één keer mogelijk.