In Nederland is er een groeiende behoefte aan een moderne hamam cultuur, waarbij eeuwenoude hamam tradities samensmelten met westerse technieken. Een Hamam neem je waar met al je zintuigen en is opgebouwd uit verschillende rituelen, welke in het teken staan van warmte, water, reiniging en ontspanning.

Dit oeroude, sociale badritueel is speciaal voor de pedicures vertaald naar een geweldige Day Spa Treatment die in iedere salon kan worden uitgevoerd zonder douche ruimte. Wij nemen juist jou mee in de mystieke wereld van het Oosten. Laten je beleven, voelen en ervaren, zodat je straks dit ritueel kan weerspiegelen in je salon of praktijk, gelet op elk klein detail.

Hamam beleef je, neem je waar met al je zintuigen. Geur, kleur, belichting en accessoires. Maar het gevoel is misschien wel het belangrijkste zintuig om Hamam echt te ervaren. Het opgieten van het warme water met rozenwater. Het scrubben met een Kese. Inzeping van olijfzeep met een schuimzak, waar benen en voeten overvloedig mee bedekt worden. De massage en een pakking van Ghassoul of Rasul. Het warme water werkt goed voor de doorbloeding. Het scrubben werkt niet alleen goed voor de doorbloeding maar verwijdert de dode huidcellen en zorgt voor een zachte huid. Een ontdekkingsreis voor lichaam en geest.

De Hamam heeft duidelijk zijn plekje veroverd in onze hedendaagse maatschappij en de populariteit van dit eeuwenoude badritueel zal ook in de toekomst blijven toenemen.

Tot ziens in onze Hamam!

Je werkt op elkaar en gebruikt de producten van school. Je ontvangt een syllabus met de uitwerking van de workshop en na afloop een certificaat van deelname.

Indien gewenst, zijn de producten aan te schaffen bij School4Us.

 

 

 

Hamam voor Voet & Onderbeen data

16/05/2020 10:00 am Inschrijven

Studie kosten

€125,00

Deze dag is inclusief koffie/thee, lunch, gebruik van de materialen en producten van School4us en een certificaat.
Let op: alleen betaling in één keer mogelijk.