De vraag naar ontharen wordt steeds groter. De workshop harsen is dan ook een leuke aanvulling voor je salon of praktijk.

Geharste haren blijven zo’n 3 – 8 weken weg nadat ze zijn geharst. Harsen is niet moeilijk maar je dient wel met een aantal zaken rekening te houden; hoe bijvoorbeeld te spannen, welke harssoorten zijn er, welke methode pas je toe. Harsen gebeurt meestal bij de schoonheidsspecialiste, maar is ook heel goed toepasbaar in een behandeling van de pedicure. Met harsen kunnen vele haartjes ineens verwijderd worden. Doordat je bij harsen de haartjes helemaal verwijdert, duurt het langer totdat ze weer terug komen. Als de haartjes terug komen, hebben ze een zacht topje. Je krijgt dus niet, zoals bij het scheren, stoppeltjes.

We beginnen met een kort stukje theorie, waarna je meteen aan de slag gaat.

De kosten van het werkpakket bedragen € 65,00 incl. BTW. Je bent niet verplicht het werkpakket aan te schaffen, je mag tijdens deze workshop ook met je eigen materialen werken. Wil je op het inschrijfformulier aangeven of je het werkpakket wilt aanschaffen of zelf je materialen meebrengt?

Je werkt op elkaar, een model is dus niet nodig!

Inhoud van het werkpakket (niet verplicht):

  •  Harspistool
  •  250 Harsstrips
  • 6 Harspatronen
  • 500 ml post epil nabehandelingsmilk Aloë Vera

 

 

Harsen benen data

28/04/2020 6:30 pm Inschrijven

Studie kosten

Lesgeld €49,50
Materialenpakket €65,00

Duur: 1 avond van 18.30 uur tot c.a. 21.30 uur

Deze workshop is inclusief koffie/thee, syllabus en een certificaat.

Let op: alleen betaling in één keer mogelijk.