Optimaal gebruik leren maken van wat moeder aarde ons te bieden heeft… en wil je leren werken met heilzame kruiden? Dan is de workshop kruidenstempelmassage echt iets voor jou!

De kruidenstempel massage is een Oosterse massage. De massage gebeurt met kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende eigenschap bezitten. De aroma’s van de kruiden werken ook helend en ontspannend, onze longen en slijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden.

Elke graad meer dan onze lichaamsthemperatuur, verhoogt de stofwisseling met 15%. De warmte van de kruidenstempel massage activeert de doorbloeding en de stofwisseling en zorgt voor soepelere spieren. De helende effecten van de kruiden dringen tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intenser doorbloed. Schadelijke stoffen worden sneller afgevoerd. De massage stimuleert het lichaam om beter te werken en brengt het tegelijkertijd tot rust.

Je maakt kennis met de herkomst van de kruiden massages, de helende werking van diverse kruiden, hoe je de stempels opwarmt en oefent de massagetechnieken op lichaam en gelaat.

De massage is uitermate geschikt als extra toevoeging in je schoonheids-, massage en/of pedicurepraktijk

Je werkt op elkaar en gebruikt de producten  uit het bijgeleverde werkpakket. Je ontvangt een cyllabus met de uitwerking van de workshop en na afloop een certificaat van deelname.

Indien gewenst, zijn de producten aan te schaffen bij School4Us.

 

 

Kruidenstempelmassage data

08/02/2020 10:00 am Inschrijven

Studie kosten

Lesgeld incl. werkpakket €125,00

Duur: 1 dag 9.30 uur tot c.a. 15.30 uur

Deze dag is inclusief koffie/thee, lunch, werkpakket, syllabus en een certificaat.
Let op: alleen betaling in één keer mogelijk.