Lomi Lomi is een zeer mooie massagevorm welke is voortgekomen uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiïaanse eilanden. Op Hawaï wordt deze massage elke  generatie doorgegeven. De Lomi Lomi weerspiegelt de bewegingen en ritmes van de natuur, van sprankelende watervallen tot krachtige oceaangolven. In de filosofie van de inwoners gaat het hierbij vooral om liefde en harmonie.

Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat blokkades in de energiestroom kan leiden. De behandeling zorgt ervoor dat die blokkades zich opheffen en heeft daarom een helende werking.

Lomi is de Hawaiïaanse term voor massage en betekent drukken, kneden en wrijven.

Een Lomi Lomi massage herstelt de levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen.

Deze lichaamsmassage is geweldig om te geven, mooi om te zien en heft snel blokkades op. De uitvoer gebeurt voornamelijk met de onderarmen door mooie lange en vloeiende bewegingen op het lichaam toe te passen. Een geoefend Lomi Lomi masseur voert de massage uit als een dans, welke spanningen wegspoelt en de energiestromen in het lichaam stimuleert

Na de Lomi Lomi voel je, je herboren!

E KOMO MAI! Wees Welkom!

Je werkt op elkaar en gebruikt de producten van school. Je ontvangt een cyllabus met de uitwerking van de workshop en na afloop een certificaat van deelname.

Indien gewenst, zijn de producten aan te schaffen bij School4Us.

 

Lomi Lomi data

20/06/2020 10:00 am Inschrijven

Studie kosten

€99,00

Duur: 1 dag 10.00 uur tot c.a. 16.00 uur

Deze dag is inclusief koffie/thee, lunch, gebruik van de materialen en producten van School4us, syllabus en een certificaat.
Let op: alleen betaling in één keer mogelijk.