Summertime!

Jurkjes, schelpen, strand, zon, zee, coctails, snikheet of een twijfelachtig zonnetje. Ook zo’n zin in mooie lange zomerdagen? Tijd voor een workshop Summer Breeze! Tijd om in de flow van de zomer te komen en te genieten…

Met deze behandeling waan je je op de tropische Gili eilandjes. Vlak voor de kust bij Lombok liggen drie kleine eilanden, samen vormen ze de Gili eilanden. Het zijn prachtige Bounty eilanden met mooie witte stranden en prachtig helder water. De behandeling bestaat uit het ritueel wassen met natuurspons, een scrub/peeling, massage met Gili Island tijgerschelpen en een crèmepakking van fruitzuren.

Een massage met Gili Island schelpen is een heerlijke ontspannende massage voor de rug, schouders en nek, maar ook heel goed toe te passen op onderbeen en voet, speciaal voor de pedicure. Deze massage wordt gegeven met twee speciaal gepolijste zeeschelpen. Tijdens deze workshop leer je de benodigde technieken om een volledige massage te geven.

….neem je cliënt mee en laat ze genieten van jouw zomerse behandeling. En waan je op de mooie stranden van de Gili eilanden.

Enjoy the sun

 

  

Summer Breeze data

13/05/2020 9:30 am Inschrijven

Studie kosten

€125,00

Duur: 1 dag van 9.30 uur tot ca 15.30 uur

Deze dag is inclusief koffie/thee, lunch, gebruik van de materialen en producten van School4us en een certificaat.
Let op: alleen betaling in één keer mogelijk.