Bamboo is al eeuwenlang volkomen geïntegreerd in de levens van de Chinezen, Japanners en Indonesiërs. Het is een zeer nuttige en bruikbare plant, niet alleen voor dagelijkse spullen zoals kleding, meubels, maar de bamboo heeft een positieve invloed  op lichaam en geest.

Een bamboo massage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om giftige stoffen af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren. Bij een bamboo massage wordt gebruik gemaakt van bamboostokken van verschillende afmetingen, lang en kort, dik en dun. Deze worden speciaal voor deze massage gemaakt om er een unieke manier mee te kunnen werken.

School4Us heeft een complete behandeling ontwikkeld waarin bamboo centraal staat. We leren je masseren met de bamboostokken en het triggerpointstokje in combinatie met een gewone massage. Einde van de workshop heb je een fijne behandeling onder de knie, zodat je weer eens heel wat anders kan neer zetten in jouw salon/praktijk.

Tijdens de workshop maak je gebruik van de producten van school. De workshop is inclusief syllabus met een uitwerking van de workshop en een schoolcertificaat.

School4Us biedt je een lunch aan met een Oosters tintje.

Na afloop van de workshop kun je, indien gewenst, de bamboo producten bij School4Us aanschaffen

Bamboo voor Voet & Onderbeen data

20/05/2020 9:30 am Inschrijven

Studie kosten

Lesgeld €99,00