Een goede toepassing van maskers en pakkingen is maatwerk per cliënt. Hoe mooi is het om je product samen te stellen en af te stemmen op jouw cliënt of behandeling!

Je hebt vele soorten pakkingen en maskers  en ieder heeft zijn eigen werking. Wat is het verschil tussen een masker en een pakking? Wat is de werking van een masker of een pakking? Hoe pas ik ze toe en wanneer? Je leert tijdens deze workshop al deze aspecten en maakt ook je eigen maskers en pakkingen van mooie producten.

Pakkingen en maskers voor zowel lichaam, gelaat als voeten kennen de laatste jaren een enorme opgang en is dan ook een waardevolle aanvulling binnen het aanbod van elke praktijk of salon. Dit geldt niet alleen voor de schoonheidsspecialist, maar ook voor de pedicure.

In de praktijk van de pedicure wordt ook steeds meer aandacht geschonken aan de cosmetische kant van het vak. Je cliënt vind het naast het “gewone”pedicuren een verwenfactor om een wellnessbehandeling te ondergaan en wordt daarom ook vaak in combinatie gearrangeerd.

Een leerzame workshop die je bewust maakt van je product en inhoud.

Je werkt met de producten van school. Je ontvangt een cyllabus met de uitwerking van de workshop en na afloop een certificaat van deelname.

Indien gewenst, zijn de producten aan te schaffen bij School4Us.

Zelf maskers en pakkingen maken data

27/05/2020 9:30 am Inschrijven

Studie kosten

€99,00

Duur: 1 dag 9.30 uur tot c.a 15.30 uur

Deze dag is inclusief koffie/thee, lunch, gebruik van de materialen en producten van School4us, syllabus en een certificaat.
Let op: alleen betaling in één keer mogelijk.